Portugees Droomhuis kopen!  Follow your dream!

AlgarveTotaal helpt u met uw droom!

 

Samen met u zoeken wij naar de beste locatie voor uw droomhuis onder de Portugese zon.

Door intensieve samenwerking sinds 2004 met diverse makelaarskantoren, die al vele jaren opereren in de Algarve, kunnen wij u als koper begeleiden met de zoektocht naar het ultieme droomhuis. Daarnaast werken wij eveneens nauw samen met advocaten zodat u verzekerd bent van een betrouwbare aankoop.

Een droomhuis of een kavel kopen aan de Algarve is niet mogelijk met één dag zon. Het is een weloverwogen beslissing voor de toekomst. Er zijn vele facetten en regels waar rekening mee gehouden dient te worden.

Naast aankoopbemiddeling kunnen wij u assisteren bij eventuele verbouwingen, aanvraag van de nodige vergunningen, verhuur, onderhoud en inrichting van uw droomhuis. Tevens kunnen wij u informatie verschaffen over sleutelservice en interieurverzorging als u niet in Portugal verblijft.

Portugees Droomhuis als belegging.

Financieel gezien zeer interessant omdat u de woning (gedeeltelijk) kunt verhuren en er daarnaast zelf van kan genieten. Naast de huurinkomsten stijgen de woningprijzen flink in de Algarve, zodat u ook hiervan de vruchten plukt.

Samen met AlgarveTotaal op zoek naar het droomhuis in Portugal.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten tijdens uw zoektocht naar het ultieme droomhuis neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Samen maken wij uw droom waarheid!

Advies begeleiding en ondersteuning nodig, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst met onze opgebouwde jarenlange kennis en ervaring.

AlgarveTotaal Groenezoom 19, 2811 VJ Reeuwijk

mcstruik@gmail.com

  • Facebook
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now